Våra avdelningar

w

Customer Service

Skapa en wow-upplevelse för våra kunder
Vi finns för våra kunder! Vårt mål är att ge kunden en kundupplevelse i världsklass. Vi är ett engagerat och taggat gäng som hjälper till med diverse frågor. Det kan handla om allt från produkter, leveranser och returer till fakturor och betalningar. Genom ett lyhört, snabbt, enkelt och serviceinriktat arbetssätt vet vi att varje medarbetare kan bidra till en riktig wow-upplevelse för våra kunder.

Till vår Kundserviceavdelning söker vi ofta personal, vill du bidra till att skapa en fantastisk kundupplevelse på CDON så tveka inte att höra av dig till oss!
Karolina Bokmar Sjöberg

Karolina Bokmar Sjöberg

Customer Service Coordinator

Finance

Organisationens pulserande hjärta
På CDON Finance hanterar vi flödet av våra tusentals dagliga ordrar, analyserar och möjliggör organisationens tillväxt.  Vi är inte enbart ett stöd för de olika avdelningarna utan vi visualiserar även vart vi står och vart vi vill komma genom framtida operativa och strategiska beslut. Vi arbetar kontinuerligt med projekt som förbättrar och effektiviserar hanteringen av företagets betalflöden, redovisning och controlling.

Avdelningen spelar även en viktig roll i att upprätthålla goda förhållanden med kunder såväl som externa partners och leverantörer. På CDON Finance arbetar vi nära verksamheten och gränsöverskridande med de andra avdelningarna så som Sales, Logistics, Marketing, Marketplace, Dev och Legal.

Denise Forsberg Palm

Denise Forsberg Palm

Teamleader Accounts Receivable

Human Resources

Med medarbetaren i fokus
Utan våra medarbetare och talanger är vi ingenting. På HR är vi intresserade av våra medarbetare och det vi kan bidra med för att de ska lyckas allra bäst. Genom att föra en regelbunden dialog med medarbetare och chefer jobbar vi ständigt med att skapa, optimera och implementera personalrelaterade processer inom hela bolaget.

Vi jobbar med att stärka företagets kultur och att skapa en positiv arbetsmiljö för våra anställda, och vi finns som stöd i allt från rekrytering till utvärderingar och arbetsrätt. HR-avdelningen ansvarar för det strategiska utvecklingsarbetet av organisationen. Vi har som mål att bolaget ska vara en attraktiv arbetsplats, där alla medarbetare kan utvecklas och genom sina prestationer bidra till bolagets tillväxt och framgång.

Kajsa Helmbäck

Kajsa Helmbäck

CHRO

Legal

Stöd i att nå de absolut bästa överenskommelserna
Vi är en grupp med ett öga för detaljer som, med enkla ord, ser till att bolagen sköter sig och gör det som förväntas av oss som aktiebolag.

Jurister med kompetens inom olika områden finns både på koncern- och bolagsnivå för att försäkra oss om att vi når de absolut bästa överenskommelserna. Här hjälper vi medarbetare runt om i koncernen att granska avtal och rådgöra då vi ingår samarbeten med nya partners.

Michael Hultberg

Michael Hultberg

Chief Legal Officer

Marketing

Vårt mål är att skapa marknadsföring som ger glada och lojala kunder
På vår marknadsavdelning arbetar vi med grafisk och skriftlig marknadsföring med våra kunder som slutmålgrupp. Då CDON är en e-handelsaktör arbetar vi i princip bara med digital marknadsföring. Vi arbetar både strategiskt och operativt med allt från kampanjer, nyhetsbrev och sociala medier till kommunikation på vår sajt. Hos oss sitter ett glatt gäng som jobbar med webb, CRM, SEM, grafik, design, copy, sociala medier och affiliates. På vår avdelning är det ett högt tempo och en hög kvalitet. Då vi är det sista steget ut mot kund har vi daglig kontakt med alla avdelningar på CDON.

Vi arbetar ständigt för att lära känna våra målgrupper bättre och därmed leverera marknadsföring som är både relevant och träffsäker. Allt för att bygga en relation, vårda CDON som varumärke och skapa en minnesvärd shoppingupplevelse för våra kunder.

Magnus Bark

Magnus Bark

CRM Coordinator

Marketplace

Vi utvecklar Nordens ledande e-handelsplats
CDON Marketplace är ett växande och spännande affärsområde hos CDON. På Marketplace arbetar vi med att möjliggöra för internationella och nationella e-handlare, stora som små, att sälja sitt sortiment via CDON och därmed öka sin försäljning och räckvidd. Mycket av arbetet handlar om att rekrytera nya e-handlare till Marketplace samt affärsutvecklande aktiviteter som att ta fram ny funktionalitet för den tekniska plattformen och att göra det så enkelt och effektivt som möjligt för Merchants att komma igång med försäljningen på CDON.

Vår personal älskar sälj- och affärsutveckling, marknadsföring, projektledning, bygga/skapa affärsrelationer och har ett service mind utöver det vanliga. Vi brinner för våra kunder, både den anslutna handlaren och den köpande kunden.

Logistics

Optimera leveransen av våra varor
Vårt jobb är att säkerställa att arbetet på vårt lager är effektivt och att paketen når fram till våra kunder i tid. Med insyn i både kontors- och lagerverksamheten har Logistik en oumbärlig roll vad gäller samordning mellan interna och externa parter. Med hjälp av flödesanalyser och rapporter driver vi utvecklingen av våra logistik- och transportlösningar framåt.

Eftersom Logistikavdelningen är knutpunkten för leverantörer, inköpare och lager har vi kunskapen att förbättra rutiner för både lagerhantering och transport, optimera flöden och helt enkelt lösa alla akuta problem som kan uppstå vad gäller produkternas färd från leverantör till kund!

Sales

Med passion för en bra deal
Sälj och nöjda kunder motiverar – vi som jobbar på sälj brinner för att leverera en riktigt bra deal! Att hitta rätt produkt till ett attraktivt pris och sedan garantera att den når fram till kunden, exempelvis genom tydlig exponering på sajten, tillhör vår vardag.

Det är ett högt tempo och varje dag anpassar vi oss efter våra kunders önskemål. Genom samarbeten med marknad, webb och logistik såväl som externa leverantörer ansvarar sälj för att få in de produkter som på bästa sätt kan möta våra kunders behov.

Labs

Vi bygger världens bästa e-handelsplattform
Vi står inför ett teknikskifte där vi kommer att gå från gammal till ny teknik. Vi utvecklar i Microsoftmiljö; C#, .NET, SQL med verktyg som Visual Studio och GIT. Vår Dev-avdelning består av en rad mycket ambitiösa team; UX, Frontend och Backend, DBA, QA och Devops, som ständigt utmanar sig själva med nya lösningar och nya teknologier. Vi behöver bli fler i samtliga team och söker därför efter kompetenta och drivna medarbetare som vill hänga med på vår spännande utvecklingsresa.

Vill du vara en del av framtidens utveckling mot microservices, API first och Azure? Tveka inte, hör av dig!

Sofia Lundkvist

Sofia Lundkvist

Frontend Developer

Ta kontakt!

Är du intresserad av att jobba med oss?
Skicka in din ansökan idag!