Om CDON

Vill du också vara en del av ett ungt och dynamiskt företag med ambitionen att bli nordens, inte bara ledande, utan även bästa marknadsplats?

CDON fortsätter vara en drivande kraft inom nordisk e-handel. På CDON:s kontor i Malmö arbetar drygt 130 engagerade, drivna medarbetare med rätt kompetens inom e-handel. Vi är alltid intresserade av att komma i kontakt med nya och duktiga profiler med en önskan om att bli en av oss!

CDON AB är ett svenskt börsnoterat techföretag, som grundades år 1999 i Malmö. Genom att vara en pionjär inom nordisk e-handel blev CDON snabbt ett välkänt namn och varumärke. Under de första åren sålde företaget främst CD-skivor, DVD-filmer och datorspel. Idag erbjuds kunderna miljontals olika produkter på vad som är Nordens ledande marknadsplats.

Det enorma utbudet är ett resultat av CDON:s transformering. Från att tidigare haft fokus på eget inköp, lager och logistik delar CDON med sig av sin långvariga och djupa e-handelskunskap till nya handlare. De över tusen handlare som hittills har anslutit sig till CDONs marknadsplats har tillgång till en effektiv och skalbar säljkanal. Genom CDONs marknadsplats når de ut med sina produkter till drygt två miljoner aktiva kunder.

År 2020 utsågs CDON till Årets onlinevaruhus av Prisjakt. Den utnämningen fick CDON även år 2018 och 2019. Ser man till andra kategorier så har CDON vunnit många olika pris i tävlingen sju år i rad.

Att bli en del av CDON innebär att bli en del av ett modigt företag i ständig förändring. Utvecklingen går snabbt framåt, och vi vill vara en självklar del av framtiden. Vi som jobbar på CDON brinner för det vi gör, vi uppskattar frihet, utvecklingsmöjligheter och starka team. Vi drar oss aldrig för att kavla upp ärmarna och ta action, för vi vet att det är just vårt driv och vår hunger för resultat och kundnöjdhet som tillsammans gör oss till en ledande aktör i den dynamiska tillväxtsektor som e-handel är.

Vill du vara en del av CDONs framgångar? Vi söker individer som stimuleras av en miljö där de uppmuntras att ta egna initiativ och får ta eget ansvar, de som har passion för tech, dataanalys, marknadsplatser, e-handel och affärer. Känner du att just din insats, idéer och kompentens kan ta oss ännu ett steg framåt?

Vi erbjuder roller inom ett stort antal verksamhetsområden – från IT, Marknad, Finance och Kundservice till Logistik och Sälj. Titta igenom våra lediga tjänster eller skicka in en spontanansökan.

Det här får du hos oss

Tjänstepension & försäkring

Utvecklingsmöjligheter & karriärvägar

Föränderlig organisation med högt tempo

Personalrabatter på alla bolag inom Qliro Group

Superhärliga kollegor

Högt engagemang

Friskvårdsbidrag & förmånliga priser på träning

Nyrenoverat kontor i centrala Malmö

Events, personalaktiviteter & fin gemenskap

Ta kontakt!

Är du intresserad av att jobba med oss?
Skicka in din ansökan idag!