Om CDON

Vill du också vara en del av ett ungt och dynamiskt företag med ambitionen att bli nordens, inte bara största, utan även bästa e-handelsplats?

Vi har i dag ungefär 130 personer anställda på huvudkontoret i Malmö och vi är alltid intresserade av att komma i kontakt med fler duktiga medarbetare inom de olika segmenten på vårt företag.

CDON startade 1999 och ingår i Qliro Group som har utökat och breddat sin produktportfölj till att vara en ledande e-handelsaktör inom konsumentvaror och livsstilsprodukter med CDON och Nelly. I koncernen ingår även betaltjänsten Qliro.

Att bli en del av CDON innebär att bli en del av ett företag i ständig förändring. Utvecklingen går snabbt framåt, och vi vill vara en del av framtiden. Vi som jobbar på CDON brinner för det vi gör. Vi drar oss inte för att kavla upp ärmarna och ta action, för vi vet att det är just vårt driv och vår hunger för resultat och kundnöjdhet som gör oss till en ledande aktör i den dynamiska tillväxtsektor som e-handel är.

Vill du vara en del av CDON och Qliro Groups framgångar? Vi söker individer som stimuleras av en miljö där de uppmuntras att ta egna initiativ och får ta mycket eget ansvar, de som har passion för e-handel och affärer. Känner du att just din insats kan ta oss ännu ett steg framåt? Titta igenom våra lediga tjänster eller skicka in en spontanansökan. Vi erbjuder roller inom ett stort antal verksamhetsområden – från inköp, marknad och kundservice till IT, logistik och ekonomi.

Det här får du hos oss

Tjänstepension & försäkring

Utvecklingsmöjligheter & karriärvägar

Föränderlig organisation med högt tempo

Personalrabatter på alla bolag inom Qliro Group

Superhärliga kollegor

Högt engagemang

Friskvårdsbidrag & förmånliga priser på träning

Nyrenoverat kontor i centrala Malmö

Events, personalaktiviteter & fin gemenskap

Ta kontakt!

Är du intresserad av att jobba med oss?
Skicka in din ansökan idag!